Премахни рекламата
Форум     откраднат профил

откраднат профил

sladkoto_angel4e 22 август 2012

преди 7 дена ми откраднаха другия профил литтле_англе от антон_лудия85 имам доказателство че той го е зел но сега кат ми е изтрит профила той не си признава би требва да има строго наказание за тожа

Bytheway 22 август 2012

Като изключим интересния правопис, Ангелчето е права. емотикона Само за последните два месеца бяха откраднати чиповете за покера на няколко човека. Явно и този случай е подобен. И тя е помолила да и закрият профила. Администраторите много добре знаят как става кражбата на чипове и профили, и кои потребители го правят. Може ли да се задействате най-накрая и поне да спрете този проблем, защото в сайта има и деца, за които лъжите и кражбите сигурно имат някакво значение. Може би на тях все пак им пука...емотиконаемотиконаемотикона

draginka 22 август 2012

Гледай сега .. взел ти го е защото ти е била лесна паролата предполагам.
Напиши си парола 20-30 букви емотикона йерогифли и тогава нека ти го вземе.емотикона

eXuNreaL 05 септември 2012

III. Условия за регистрация
1) За да играе игри, достъпни чрез услугата, потребителя трябва да се регистрира.Право на регистрация в страницата Djagi.com имат физически лица, които са навършили 18 години (съответно – са навършили пълнолетие по силата на законите на държавата, чиито граждани са тези лица и от която се осъществява достъп до страницата Djagi.com), и само при условия, че тези лица не са поставени под запрещение и/или чиято дееспособност не е ограничена по някакъв друг начин.
2)Лица, които не отговарят на горните условия, нямат право на регистрация в страницата Djagi.com. С извършването на регистрация в страницата Djagi.com всеки потребител заявява, че отговаря на посочените в т. 1 условия. В случай, че Администраторът впоследствие установи, че данните от декларацията на потребителя са неверни или не отговарят на условията за регистрация, Администраторът има право, без да е необходимо каквото и да е предварително уведомление до потребителя, да заличи регистрацията на съответния акаунт. И т.н всучая ти си на 11 години и ако ти изтрият този профил сама на себеси се сърди емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 814 Мнения: 21441
Премахни рекламата